fbpx

Запитване

Edit Template

Проекти

Подобряване на продажбите (Facebook/Instagram ads)

Клиентите ни се свързаха с нас с идеята да подобрим продажбите в онлайн магазина им. Започнахме с пълен анализ на досегашното им представяне и установихме с една дума ''хаос''. Започнахме с най-базови настройки на пиксел, каталог и настройки в Analytics.

След това, разработихме календар с постинг активности. Това помогна на клиента да има последователно и атрактивно присъствие в социалните мрежи и да задържи интереса на потребителите.

Напълно ефективно започнахме да привличаме ''качествен'' трафик към сайта, да връщаме потребителите към продуктите и да задържаме вниманието им.

Подобряване на продажбите (Facebook ads)

С тези клиенти разработихме стратегия за повишаване на продажбите. Създадохме brand board и изградихме нов подход в комуникацията с клиентите. Заложихме на нови продуктови снимки и видео представяне на услугите им. Резултатите не закъсняха и успяхме за изключително кратък период да постигнем ръст в продажбите, да увеличим средната стойност на поръчката и да повишим информираността за бизнеса.

Изработка на онлайн магазин

Парти украси BallonBar ни се довериха за изцяло нова визия на онлайн магазина им.
Променихме дизайна, структурата на категориите и продуктите в сайта, за да го направим лесен и удобен за потребителите.

Вкус и свежест за бизнес целите Ви!

Свържете се с с нас, за да направим бизнеса Ви по-свеж и успешен! 

Fresh Vision е дигитална агенция с цел ! Представете си, че имате партньор в бизнеса, който е толкова обсебен от резултатите, колкото и вие.

Бързи връзки

Бързи връзки

© 2023 Всички права запазени! Дигитална агенция Fresh Vision | Политика за поверителност